We are delighted that full planning permission has recently been granted for a new Administration Centre and a Fitness Suite at The Marches School, Oswestry, Shropshire. Our relationship with The Marches School continues with the design and planning approval of two individual schemes that bring both functionality and contemporary facelifts to the Academy.

Planning consent was also granted for the vehicular access improvement works off Morda Road, and for the upgrading of the 6th Form courtyard external space which includes for the erection of a modern styled canopy and hard landscaped social spaces. The in house produced visualisations portray the approved proposals.

During the construction phase of the project, the designs may be subjected to minor alterations to further enhance the buildings. Look out for the new facelift when travelling along Morda Road!